ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
برخی از افعال که در دستور آشپزی استفاده می شود :
Éplucher = پوست کردن
Couper = خرد کردن – بریدن
Verser = ریختن
Râper = رنده کردن
Ajouter
Remuer = هم زدن
Frire = سرخ کردن
Seter = پراندن
Battre= به هم زدن
Laver
Écraser = له کردن
Mettre dans le fourقراردادن در فر
Mettre sur le feu (آتش )
La casserole
Rôtir کباب کردن
Rôti de veau
Ingrédient pour 4 personnes
Ajouter jus de citron et l’oil d’olivier اضافه کردن آبلیمو و روغن زیتون
Salez et poivrez نمک و فلفل بزنید